office@spsa.ro +(4) 0758 877 480

Specializari

7 Ani de experiență

experiență. calitate

Școală Acreditată

siguranță. încredere

Profesori dedicați

siguranță. încredere

Consiliere profesională

în vederea angajării

Asistent Medical Generalist

Înscrierile pentru anul 2019 au început

Asistent Balneofiziokinetoterapie

Înscrierile pentru anul 2019 au început

Testimoniale

 • Sunt elevă în anul II de studiu la Școala Postliceală Aprendis și din ce am experimentat până acum vă pot spune că este o școală minunată. Profesorii sunt implicați și îți oferă suport în toate activitățile școlare.

  Diana B.
 • Mi-am dorit dintotodeauna să fiu asistent medical. Mă bucur că am ales Școala Postliceală Aprendis pentru că e un loc în care am putut să învăț într-un mediu plăcut. Stagiile de practică sunt interesante si profesorii coordonatori sunt mereu alături de noi.

  Andreea Daniela I.
 • Am ales Școala Postliceală Aprendis din dorința de a-mi continua studiile în domeniul medical. Flexibilitatea programului de studiu, implicarea profesorilor și respectul cu care toți elevii sunt tratați m-au convins de la bun început că am făcut cea mai bună alegere.

  Gabriela C.
 • Aprendis este acea școală postliceală care îți va oferi tot ce ai nevoie pentru a deveni un asistent medical de succes. Cursuri de calitate, stagii de practică interactive și profesori foarte bine pregătiți.

  Ingrid Andreea T.
 • Sunt foarte multe motive pentru care recomand această școală postliceală din Iași. Pentru mine cel mai mult a contat încrederea și profesionalismul oferit de personalul acestei școli.

  Iliuță C.
 • Școala Postliceală Aprendis este locul în care am simțit că profesorii și-au dat tot interesul pentru a mă ghida și pentru a-mi oferi tot suportul de care am avut nevoie pentru a reuși să devin un asistent medical.

  Roxana Mihaela T.
 • Adelina T.

Înscrie-te acum!