Adaugă aici textul pentru subtitlu

Când încep înscrierile

Dacă ți-ai propus să înveț în cadrul unei școli postliceale acreditate focusată pe îmbunătățirea calității învățământului, ai ajuns unde trebuie.

Înscrierile pentru anul şcolar 2022-2023 încep pe data de 3 Mai.

Condiții de înscriere

Acordăm atenție tuturor aplicanților indiferent de domeniile în care au studiat anterior pentru a înscrie persoane care sunt dornice să învețe în domeniul medical și cu scopul de a crea o cumunitate diversă în cadrul școlii.

Conform Legii Educaţiei Naţionale nr.1/2011 art.44 pot fi admişi în cadrul programelor de studii postliceale absolvenţii de liceu cu sau fără diplomă de bacalaureat.

Admintearea la Postliceala Aprendis se face pe bază de dosar.

Costuri de școlarizare

Taxele de școlarizare sunt fixe și se pot achita în rate.

Acte necesare pentru înscriere

Buletin

Documentele pentru înscriere se depun în copie.

Diplomă de studii- minim 12 clase

La Școala Aprendis te poți înscrie cu sau fără diplomă de bacalaureat

Certificat de naștere

În cazul schimbării numelui din certificatul de naștere va trebui să completezi dosarul de înscriere cu certificatul de căsătorie.

Adeverință medicală

cu menţiunea „apt pentru studii”, în original

Fotografii tip buletin

Pentru completarea dosarului de înscriere va trebui să depui două fotografii tip buletin.

Plata taxei de înscriere

Taxa de înscriere este de 100 Ron

Începe o carieră de viitor 

în domeniul medical

Alege profesia de asistent medical și vei avea ocazia să ajuți oamenii și să ai grijă de sănătatea lor.

Avantajele Școlii Postliceale Aprendis

Școală Postliceală Acreditată

Încă de la momentul înființării ne-am remarcat ca fiind o școală postliceală de încredere ce oferă o educație de calitate și sprijin în vederea angajării elevilor absolvenți.

Flexibilitate

Am proiectat orarul școlii pentru a te putea ajuta să ai un echilibru între viața personală și angajamentele de la locul de muncă. Orarul este flexibil și cursurile se desfășoară după amiază.

Stagii clinice cu practică pe bune

Activitățile practice se vor desfășura în spitalele din Jud. Iași, sub îndrumare directă, cu modele autentice care să îți asigure însușirea noțiunilor teoretice și experiența necesară pentru a practica această meserie.

Mediu de studiu plăcut

În cadrul Școlii Postliceale Aprendis vei face parte dintr-un colectiv de elevi uniți alături de care vei învăța într-un mediu plăcut și prietenos. Anii de studiu vor trece frumos și îți vor oferi numai amintiri plăcute.

Taxe de școlarizare fixe

Pe durata anilor de studiu taxele de școlarizare nu se modifică.

Profesorii noștri

Câteva păreri
din partea cursanților

Școala Postliceală Sanitară Aprendis
“Aprendis este acea școală postliceală care îți va oferi tot ce ai nevoie pentru a deveni un asistent medical de succes. Cursuri de calitate, stagii de practică interactive și profesori foarte bine pregătiți.”
Ingrid Andreea T.
scoala-postliceala-iasi-3
“Sunt foarte multe motive pentru care recomand această școală postliceală din Iași. Pentru mine cel mai mult a contat încrederea și profesionalismul oferit de personalul acestei școli.”
Iliuță C.
scoala-postliceala-iasi-5
“Sunt elevă în anul II de studiu la Școala Postliceală Aprendis și din ce am experimentat până acum vă pot spune că este o școală minunată. Profesorii sunt implicați și îți oferă suport în toate activitățile școlare.”
Diana B.
scoala-postliceala-iasi-6
“Sunt elevă în anul II de studiu la Școala Postliceală Aprendis și din ce am experimentat până acum vă pot spune că este o școală minunată. Profesorii sunt implicați și îți oferă suport în toate activitățile școlare.”
Roxana Mihaela T.
scoala-postliceala-iasi (1)
“Mi-am dorit dintotodeauna să fiu asistent medical. Mă bucur că am ales Școala Postliceală Aprendis pentru că e un loc în care am putut să învăț într-un mediu plăcut. Stagiile de practică sunt interesante si profesorii coordonatori sunt mereu alături de noi.”
Andreea Daniela I.
scoala-postliceala-2
“Am ales Școala Postliceală Aprendis din dorința de a-mi continua studiile în domeniul medical. Flexibilitatea programului de studiu, implicarea profesorilor și respectul cu care toți elevii sunt tratați m-au convins de la bun început că am făcut cea mai bună alegere.”
Gabriela C.
Partenerii noștri

Suntem alături de tine

la fiecare pas

Fie că e vorba de alegerea specializării potrivite sau alte detalii cu privire la Școala Aprendis suntem pregătiți să-ți răspundem la fiecare întrebare.