office@spsa.ro +(4) 0758 877 480
cunoaște-ne mai bine

Despre Noi

Istoricul școlii

Școala Postliceală sanitară “Aprendis” este o instituţie dinamică, modernă şi flexibilă de învăţământ sanitar, acreditată pentru calificările Asistent medical generalist și Asistent Balneofiziokinetoterapie și recuperare, ce oferă posibilităţi mari de învăţământ pentru tinerii din România. Priorităţile de la Școala Postliceală Sanitară “Aprendis” sunt dezvoltarea unei activităţi

de calitate în instruirea şi formarea tinerilor ca viitori specialişti care isi vor găsi un loc de muncă adecvat în piaţa românească şi europeană aflate in permanenta dezvoltare. Printre prioritățile noastre se enumeră și dezvoltarea de parteneriate pe plan local și internațional precum și proiecte finanțate de către Uniunea Europeană.

7 ani de educație

Postliceala APRENDIS a fost înființată în anul 2012 cu scopul de a oferi studii medicale de calitate.

Școală Acreditată

Școala postliceală Aprendis este acreditată prin ordinul de Ministru nr. 5621/2016.

Consiliere profesională

Cu ajutorul partenerilor noștri oferim absolvenților interesați posibilitate angajării în străinătate.

Misiune

Să oferim persoanelor pasionate de domeniul medical un cadru educațional care promovează iniţiativa, profesionalismul şi inovaţia în medicină, prin accentuarea activităţilor de natură practică. Crearea unui centru de excelenţă, în care pregătirea de ordin practic primează şi oferă tinerilor educaţia necesară pentru a fi competitivi într-o piaţă a muncii globală şi dinamică. În mod concret, dorim să oferim tuturor persoanelor dornice de o carieră în domeniu, studii postliceale medicale de calitate.

Viziune

Aprendis își propune să devină unul dintre cele mai dinamice centre de formare profesională din România și să își creeze o poziție consolidată în zona Moldovei.

Valori

Suntem o echipă dedicată ce promovează integritatea, eficienţa şi inovaţia în activitatea desfăşurată. Ne ghidăm după principiul ‘totul sau nimic’ în realizarea obiectivelor educative care promovează calitatea şi excelenta.  Dedicaţia şi implicarea sunt alte două valori care ne definesc şi care, îmbinate, au rolul de a evidenţia latura practică a oricarui student ce păşeste, cu profesionalism, în lumea medicală după absolvire.

Înscrie-te acum!