Crezi că ți se potrivește o carieră în domeniul medical?

Te pasionează domeniul medical și te-ai găndit la această carieră dar te întrebi în continuare dacă ți se potrivește.
Vino la o întâlnire 1-to-1 cu specialiștii nostri și vei primi răspuns la curiozitățile tale!

Cariera de asistent medical este una de perspectivă pentru că oferă diverse opțiuni și poate fi adaptată ușor la schimbările sociale și economice de pe piață.
Asistenții medicali pot alege să lucreze part time, full time, seara sau în weekend, întrucât condițiile de muncă și beneficiile tind să fie flexibile.

De asemenea, numărul furnizorilor de servicii medicale este în creștere, atât în privat, cât și în sectorul public, ceea ce înseamnă o cerere constantă de asistenți medicali pe viitor.

Pentru a deveni un asistent medical de succes este nevoie de vocație și pasiune, dar și de un parcurs educațional adecvat, în care să înveți de la specialiști în domeniul tehnicile de nursing.

Dacă te-ai găndit să începi o carieră în domeniul asistenței medicale și vrei să afli dacă acest domeniu ți se potrivește, te așteptăm la o întălnire 1-to-1 cu unul dintre specialiștii noștri, în cadrul căreia vei putea pune întrebări și afla tot ceea ce vrei să știi despre meseria de asistent medical.

În cadrul Școlii Postliceale Aprendis te poți specializa pe meseria de Asistent medical generalist și Asistent medical balneofiziokinetoterapie.

Programa de studii și modelul educational sunt axate pe exemple practice astfel încât asimilarea noțiunilor să fie ușoară pentru orice elev indiferent de specializarea anterioară.
Stagiile de practică se vor desfășura în spitalele din Jud. Iași, sub îndrumare directă, cu modele autentice care să îți asigure însușirea noțiunilor teoretice și experiența necesară pentru a practica această meserie.

Este important să știi de la început că Aprendis este școală postliceală sanitară Acreditată de Ministerul Educației Naționale și că diploma pe care o vei obține este recunoscută la nivel national și international ,lucru care îți oferă oportunitatea de a profesa și în străinătate.

Pe parcursul anilor de studiu, stagiile de practică se vor desfășura în spitalele din Jud. Iași, sub îndrumare directă, cu modele autentice care să îți asigure însușirea noțiunilor teoretice și experiența necesară pentru a practica această meserie.

Programează o întălnire cu specialiștii noștri și află toate informațiile care te interesează.

Distribuie articolul